Support
support@succeedit.nl
Contact Info
+31 (0) 85 0466060
info@succeedit.nl
Spacelab 20, 3824 MR Amersfoort

Partner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

info@succeedit.nl +31 (0)85 046 6060

  VOORRAAD ZONDER ZORGEN!  

  DONDERDAG 4 MAART 2021  

  9.30 -11.10 UUR  

WMS, scanning en voorraadoptimalisatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Voorraad kan je veel kopzorgen geven. Te veel is niet goed, te weinig zeker ook niet. Iedere fysieke handeling die je doet kost geld. Ontvangsten, verplaatsingen, orders verzamelen en verzending. Hoe beter je het proces automatiseert, hoe minder zorgen over je voorraad.

In deze praktische sessies met klantcases maak je kennis met de mogelijkheden van Microsoft Dynamics365 Business Central en EazyStock. Twee krachtige oplossingen waarmee je in control blijft van je voorraad. Het resultaat: kostenbesparingen, verhoging van de productiviteit ruimtebesparing en een hogere klanttevredenheid!

Voor wie? Handelsbedrijven met een eigen voorraad die op zoek naar een ‘one-stop-shop’ voor voorraadbeheer.

Programma

Introductie & Welkom

9.30 - 10.00 uur

Welke trends en ontwikkelingen zien wij in de logistiek. Waar gaat het heen? Welke oplossingen beidt Microsoft Dynamics 365 Business Central? En welke hoe kan je voorraadbeheer naar een hoger niveau tillen?

Mark-Jan Hennink SucceedIT

Mark-Jan Hennink

Break-out sessies

10.00- 10.30 uur en 10.40 - 11.10 uur

Voorraadoptimalisatie

Met voorraadoptimalisatie-oplossingen bereikt je hogere serviceniveaus, een gezondere financiële situatie door lagere voorraadniveaus en efficiëntere inkoop. Het voorspellen toekomstige vraag, het corrigeren voor seizoensinvloeden en automatische inkooporders zijn slechts enkele voordelen. Besparingen van 20% op de totale voorraad zij geen uitzondering! Na deze sessie weet je hoe voorraadoptimalisatie werkt en wat de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf kan zijn.

Martijn Visser - SucceedIT

Martijn Visser

dynamicsconsultants - Jeroen Buunk

Jeroen Buunk

Klantcase: Scanning bij Keizers.nu

Scanning in het magazijn bespaart veel tijd en kosten. Een warehouse management systeem (WMS) controleert real-time of de goederen op de juiste locatie opgeslagen, weggehaald of gepickt worden. Zo wordt voorraadbeheer nauwkeuriger, de kans op fouten neemt aanzienlijk af en processen lopen vele male efficiënter. In deze sessie vertelt Keizers.nu hoe het traject is verlopen, welke knelpunten opgelost zijn en welke voordelen scanning voor hun business heeft.

Gerald Loves - SucceedIT

Gerald Loves

Business Central en WMS

In Business Central kun je magazijn processen stroomlijnen. Uitgebreide warehouse management functionaliteit gecombineerd met een goede workflow definitie bespaart je tijd en geld. Je bent in control van je goederenstromen en kunt dit binnen Business Central basaal tot zeer uitgebreid vormgeven. In deze sessie laat Mark-Jan de de mogelijkheden van Business Central zien en behandelt hij een klantcase.

Mark-Jan Hennink SucceedIT

Mark-Jan Hennink

Ja, ik ben erbij!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, of gewoon nieuwsgierig? Schijf je dan nu in! Deelname is kosteloos.

Schrijf je in