Partner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

info@succeedit.nl +31 (0)85 046 6060
webinar EazyStock DynamicsConsultants

Webinar 18 november: Voorraadoptimalisatie met EazyStock

Is voorraad een belangrijk onderdeel van je onderneming? Dan streef je vast ook naar de optimale balans tussen bedrijfskapitaal en voorraad? Te veel voorraad kost geld maar voorraadtekorten leveren weer omzetverlies op. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van een slimme voorraadoptimalisatie-oplossing zoals EazyStock een cloud-based oplossing die integreert met elk ERP-systeem.

Waarom EazyStock?

EazyStock helpt middelgrote en kleine ondernemingen (mkb) te groeien in een competitieve markt en is perfect afgestemd op de wensen en behoeften van het mkb. Door gebruik te maken van EazyStock bereik je:

  • Hogere serviceniveaus
  • Een gezondere financiële situatie door lagere voorraadniveaus
  • Een efficiënter inkoopproces

Aan de hand van de praktijkvoorbeelden laten we jou zien hoe EazyStock werkt en hoe het jouw bedrijf helpt om grip op je voorraad en voorraadkosten te krijgen.

Wanneer?

Helaas dit webinar is al geweest. Wil je meer weten over EazyStock? Ga dan naar eazystock.nl en vraag daar een demo aan.

Voor wie?

Elk middelgroot en klein bedrijf (mkb) dat wil groeien in een competitieve markt. Bedrijven met een voorraadwaarde van minimaal 1 miljoen zoals handelsbedrijven, (grote) webshops en groothandels in reserveonderdelen bijvoorbeeld.

Over DynamicsConsultants

Wij zijn hands-on Dynamics 365 Business Central consultants. Of het nu gaat om integratie, optimalisatie, upgrades of rapportages, wij helpen je bedrijf Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV en BI‑gerelateerde ICT-projecten succesvol af te ronden. Wij zijn specialisten in complete ICT-oplossingen voor handels- & assemblagebedrijven, e-commerce & retail, dienstverleners en projectenorganisaties.

DynamicsConsultants is een label van SucceedIT. Microsoft Gold Partner en QBS Partner of the Year 2020.