Partner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

info@succeedit.nl +31 (0)85 046 6060

Webinar: Upgraden naar Business Central met klantcase Burton Car Company

Upgraden? Waarom zou ik? Hoe pak ik dat aan? Wat gaat het mij kosten? Wat gebeurt er met mijn data en werkt het met licenties? Zomaar een aantal vragen die boven komen als je overweegt over te stappen van Microsoft Dynamics NAV naar Business Central, de opvolger van Dynamics NAV.

Aan de hand van de klantcase van Burton Car Company laten we jou zien hoe je een upgrade-project aanpakt, waar je als bedrijf op moet letten en hoe je het project tot een succes maakt. Onze experts leggen het je graag uit en vertellen je wat een overstap naar Business Central voor jouw bedrijf betekent.

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Waarom zou je wel of (nog) niet upgraden?
 • Hoe pak je een upgrade aan en waar moet je rekening mee houden?
 • Klantcase: Het succes van Burton Car Company
 • Waar bestaat onze gratis upgrade analyse uit:
  • Wel of niet upgraden?
  • Verbeterpunten
  • Helder stappenplan
  • Fixed price begroting voor licenties en consultancy

Wanneer?

Dinsdagochtend 18 mei van 9.30 uur tot 10.15 uur

Voor wie?

Ieder bedrijf dat gebruik maakt van NAV 2018 of een oudere versie. Bedrijven die nu nog gebruik maken van een oudere versie van Dynamics NAV zullen hoe dan ook een keer moeten upgraden naar Business Central. Wij vertellen je graag wat een overstap naar Business Central voor jouw bedrijf betekent.

Inschrijven

 

Na inschrijving ontvang je per mail van ons een toegangslink waarmee je dinsdagochtend 18 mei kan deelnemen aan het webinar.

Over DynamicsConsultants

Wij zijn hands-on Dynamics 365 Business Central consultants. Of het nu gaat om integratie, optimalisatie, upgrades of rapportages, wij helpen je bedrijf Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV en BI‑gerelateerde ICT-projecten succesvol af te ronden. Wij zijn specialisten in complete ICT-oplossingen voor handels- & assemblagebedrijven, e-commerce & retail, dienstverleners en projectenorganisaties.

DynamicsConsultants is een label van SucceedIT. Microsoft Silver Partner en QBS Partner of the Year 2020. burton dynamicsconsultants