Partner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

info@succeedit.nl +31 (0)85 046 6060
webinar Business Central Tasklet Factory

Webinar: Scanning met Tasklet Factory

Meer controle over je ingaande en uitgaande goederenstroom? Hoe minimaliseer je de kans op fouten tijdens het orderpicken? En hoe maak je het werk plezieriger voor je magazijnmedewerkers? Maak gebruik van de mogelijkheden die goederenscanning je biedt!

Het Mobile Warehouse Management System (WMS) van Tasklet Factory biedt ondersteuning voor werkprocessen in magazijnen. Deze turn-key oplossing zorgt voor een complete integratie met de standaardfuncties van Dynamics 365 Business Central en Dynamics NAV.

Tijdens het webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Waarom starten met scanning?
  • Wat levert het op?
  • Korte demo van Tasklet Factory
  • Klantcase

Wanneer?

Donderdagochtend 14 oktober van 10.00 uur tot 11.00 uur

Voor wie?

Deze scanningsoplossing is een waardevolle aanvulling voor ieder handelsbedrijf dat gebruik maakt van Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central en verder wil digitaliseren. Goederenscanning met Tasklet Factory is direct en eenvoudig te koppelen met Microsoft Dynamics.

Inschrijven

Na inschrijving voor dit webinar scanning ontvang je per mail van ons een toegangslink waarmee je donderdagochtend 14 oktober kan deelnemen aan het webinar.

 

Over DynamicsConsultants

Wij zijn hands-on Dynamics 365 Business Central consultants. Of het nu gaat om integratie, optimalisatie, upgrades of rapportages, wij helpen je bedrijf Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV en BI‑gerelateerde ICT-projecten succesvol af te ronden. Wij zijn specialisten in complete ICT-oplossingen voor handels- & assemblagebedrijven, e-commerce & retail, dienstverleners en projectenorganisaties.

DynamicsConsultants is een label van SucceedIT, Microsoft Gold Partner en QBS Partner of the Year 2020.