Support
support@succeedit.nl
Contact Info
+31 (0) 85 0466060
info@succeedit.nl
Spacelab 20, 3824 MR Amersfoort

Partner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

info@succeedit.nl +31 (0)85 046 6060

Webinar: Handige business apps voor je Dynamics 365 Business Central omgeving

Microsoft heeft de AppSource voor handige en slimme business apps. Deze apps zijn makkelijk te installeren en te gebruiken als aanvulling op je Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossing. Het aantal apps groeit snel en maakt duur maatwerk in veel gevallen overbodig.

Inmiddels zijn er apps voor bankieren, transport, factuurverwerking, documentbeheer en nog veel meer… In dit webinar laten onze experts Matthijs Schimmel en Anthony Klarenbeek, hun favorieten zien:

  • NavigatePro
  • DocumentCapture
  • Drag&Drop
  • Cue Wizard

 

Mathijs en Anthony leggen de achtergrond uit en laten de kort de werking van de app zien. Laat je verrassen over de mogelijkheden en misschien zit dé oplossing voor jou bedrijf wel gewoon in en eenvoudige app. Net dat extra stukje functionaliteit wat jij nu nog mist in Business Central waardoor je je bedrijfsprocessen nog verder kan verbeteren. Of net dat stukje extra gebruiksgemak voor je medewerkers.

Zit jou gewenste oplossing er niet tussen? Stel dan gewoon je vraag. Matthijs en Anthony kennen veel apps en de kwaliteit ervan. Wellicht weten zij er een die in jouw behoefte kan voorzien.

Webinar

Business Apps
donderdag 7 mei 2020
9.30 – 10.00

Aanmelden

Het Webinar zal via Microsoft Teams worden gehouden. Inschrijven is heel makkelijk. Stuur een e-mail naar richard@succeedit.nl, Je krijgt een aantal dagen voor het webinar automatisch een uitnodiging via outlook om deel te nemen. We zien je inschrijving(en) met veel belangstelling tegemoet.

Goed om te weten

De meeste apps kennen een 30 dagen gratis proefperiode. Daarna beslis je zelf of je stopt of dat je de app zo goed vindt dat je een maandabonnement neemt. De apps worden per maand afgerekend en zijn ook per maand opzegbaar. Een ideale manier om je software te verbeteren en te bepalen of je makkelijker en sneller kunt werken met slimme apps.

De apps worden allemaal door Microsoft gecertificeerd en moeten blijven werken op nieuwe versies van Business Central. Veel van deze apps zijn ontwikkeld door experts en vullen Business Central aan zonder dat je daar duur maatwerk voor hoeft te ontwikkelen.