Support
support@succeedit.nl
Contact Info
+31 (0) 85 0466060
info@succeedit.nl
Spacelab 20, 3824 MR Amersfoort

Partner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

info@succeedit.nl +31 (0)85 046 6060

Tijd voor een upgrade naar Business Central?

Ga voor een heldere aanpak. Fixed-price, geen risico’s en geen verrassingen achteraf

Upgrade van Dynamics NAV naar Business Central

Je wilt af van maatwerk, je wilt eenvoudig mee kunnen naar de volgende versies van Dynamics 365 Business Central. Daarnaast wil je gebruikmaken van de nieuwste technologie rond factuurherkenning, managementrapportages en apps. Een cloudoplossing van Microsoft waarmee je klaar bent voor de toekomst en ook nog kosten bespaart.

Wellicht loop je inmiddels een of meerdere versies achter. Zorg dat een upgrade geen stress oplevert, maar de deur opent naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Wij helpen je daar graag bij. Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen of een upgrade mogelijk is en wat er nodig is om te upgraden, waarna we een fixed-price aanbod doen. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en maken een businesscase.

.

Wat betekent een upgrade voor mijn bedrijf?

Een upgrade betekent dat je bij bent met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de cloud-gebaseerde opvolger van Dynamics NAV. Het betekent dat je gebruik kunt maken van alle nieuwe functionaliteiten en van de integratie met Microsoft 365 en bijvoorbeeld PowerBI. Je stapt over op het betalen van een vast maandelijks bedrag waarin gebruik, onderhoud, upgrades, back-up en servergebruik standaard zijn opgenomen. Geen verrassingen en altijd bij met de nieuwste versie.

Neem afscheid van maatwerk en dure upgrades

Veel ondernemingen slaan een of meerdere versies over, waardoor het verschil tussen de bestaande functionaliteit van hun Dynamics-oplossing en de nieuwe release groot kan zijn. Er kan maatwerkfunctionaliteit zijn ontwikkeld die in de nieuwe release niet meer nodig is, omdat die functionaliteit inmiddels wordt ondersteund door Dynamics.

Download e-book

‘Overstappen van Dynamics NAV naar Business Central’

Martin Plaat, Directeur SucceedIT

Martin Plaat

Gratis analyse en fixed-price upgrade

“Je hebt als ondernemer behoefte aan een helder advies over hoe je een upgrade aanpakt. Een aanpak die de bedrijfsvoering verbetert en niet complexer maakt. Een aanpak waarbij je dicht bij de standaard blijft en die zonder risico’s en kostenefficiënt wordt uitgevoerd.

Na de eerste analyse geven wij een advies voor de aanpak en offreren een vaste prijs voor het upgraden naar Business Central. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij een upgrade. Duidelijkheid over kosten, geen risico’s en geen verrassingen achteraf.”

Klantcases

Natec Sunergy – Van Dynamics NAV naar Business Central Cloud

[…]

Coming Group – E-Commerce – De tijd van handmatige orderinvoer is voorbij

[…]

Howitec Netting – Snel naar Dynamics 365 Business Central tegen een fixed price

[…]