Voorraadoptimalisatie

Voorraadoptimalisatie

Heb je behoefte aan meer inzicht en meer grip op je voorraad? Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central hebben functionaliteit voor voorraadbeheer en voorraadoptimalisatie maar vooral handels- en productiebedrijven hebben meer inzicht nodig. Met een voorraad van € 1.000.000,- of meer is EazyStock een ideale uitbreiding voor voorraadbeheer en -optimalisatie.

EazyStock is een zeer gebruiksvriendelijke cloud-based voorraadoptimalisatie-oplossing. Met deze uitbreiding ben je in staat de voorraad op professionele wijze te beheren, heb je meer grip op je voorraad en bespaar je veel tijd en geld.

EazyStock verrijkt de functionaliteiten van Dynamics NAV en Business Central waar het ontbreekt aan:

Dynamische forecast mogelijkheden

Gebruikersvriendelijke en betrouwbare inkoopvoorstellen

Dynamiek in de veiligheidsvoorraad en een optimale orderhoeveelheid

EazyStock is eenvoudig te koppelen aan Dynamics NAV en Business Central. Wil je meer grip op je voorraad en je serviceniveaus? Neem dan contact met ons op. Bekijk de website van EazyStock voor meer informatie of vraag daar een demo aan.

eazystock

EazyStock voor Business Central

EazyStock Whitepapers

Whitepaper - Vergroot de mogelijkheden van voorraadbeheer in Microsoft Dynamics 365 Business Central
6 Manieren voor fabrikanten en groothandels CTA

Klantcases

Abena – Klanten kunnen blijven beleveren in een hectische markt

Met EazyStock veel minder tijd kwijt aan het voorspellen van de vraag en het voorraadbeheer. Maar nog duidelijker is de besparing op de voorraden zelf.
Lees meer…

Araco – Met EazyStock inzicht vergroten en voorraad verlagen

Met veel seizoensartikelen en lange levertijden was dat niet vanzelfsprekend. Met EazyStock weet Araco haar doelstellingen te bereiken.
Lees meer…

Dehaco – De overtollige voorraad met 20% verlaagd

Met EazyStock veel minder tijd kwijt aan het voorspellen van de vraag en het voorraadbeheer. Maar nog duidelijker is de besparing op de voorraden zelf.
Lees meer…

Neem contact met ons op

Wil je liever teruggebeld worden of digitaal je vraag stellen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.