Scanning

Scanning

Het Mobile Warehouse Management System (WMS) van Tasklet Factory biedt ondersteuning voor werkprocessen in magazijnen. Deze turn-key oplossing zorgt voor een complete integratie met de standaardfuncties van Dynamics 365 Business Central en Dynamics NAV. Deze oplossing voor scanning is een waardevolle aanvulling voor handels- en distributiebedrijven.

De mobile WMS-applicatie van Tasklet Factory is een tool voor het verzamelen van gegevens en draait op hand-held devices die rechtstreeks verbinding maken met je ERP-systeem zonder tussenliggende systemen. Deze oplossing ondersteunt bij het verwerken van bestellingen, zowel online als offline! Het is een kant-en-klare oplossing die in een paar dagen operationeel kan zijn.

De app heeft een goeie grafische gebruikersinterface die kan worden geconfigureerd op basis jouw behoeften. Magazijnmedewerkers worden met de app efficiënter en maken minder fouten.

Scanning met Tasklet Factory

Offline functionaliteit
De kernwerkprocessen kunnen worden uitgevoerd zonder enige netwerkverbinding. Het resultaat is een stabiele oplossing met goede prestaties.

Integreert volledig
Het is 100% geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365 Business Central en standaard Dynamics NAV.

Snelle installatie
Mobile WMS voor Microsoft Dynamics 365B Business Central is een echte kant-en-klare oplossing die in een paar dagen operationeel kan zijn.

Eenvoudig aan te passen
Ontworpen zodat het eenvoudig kan worden uitgebreid met aangepaste functionaliteit.

Gebruiksvriendelijke interface
Ontwikkelt met de focus op het minimaliseren van “klikken” en irrelevante informatie. Eindgebruikers hebben minimale training nodig om met het systeem te kunnen werken.

tasklet factory
barcodescanning Tasclet Factory

Klantcase

keizers

Keizers Haaksbergen B.V. – Scanning met Microsoft Dynamics 365 Business Central

“Onze magazijnmedewerker kon zo aan de slag met de scanner, dat was super easy.”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij laten graag zien hoe het werkt.

Neem contact met ons op

Wil je liever teruggebeld worden of digitaal je vraag stellen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.