Interfaces

Interfaces

Microsoft Dynamics NAV en Business Central hebben enkele import- en exportfuncties, zoals ‘rapid start’, maar in sommige gevallen zijn deze niet voldoende. Wil je meer controle over je interfaces? Meer controle over hoe gegevens worden gevalideerd, verwerkt, gestructureerd en opgemaakt? Maak dan gebruik van ConnectIT.

Met ConnectIT ontwerp je eigen import- en exportinterfaces – zonder codering – rechtstreeks in Microsoft NAV of Microsoft Dynamics 365 Business Central. ConnectIT is een geavanceerde integratie-tool voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central die zowel door beginners als door ervaren ontwikkelaars kan worden gebruikt.

Het importeren van je verkoop- of inkooporders, het exporteren van je voorraad- en prijslijsten, het maken van data feeds en verbinden van je online winkels, het zijn slechts enkele voorbeelden die je eenvoudig kan realiseren met ConnectIT.

ConnectIT

interfaces connectIT

Snel interfaces creëren

Het bouwen van een interface is vaak tijdrovend en complex, maar ConnectIT maakt het een stuk eenvoudiger. Zelfs als je geen geavanceerde technische kennis hebt, bespaart deze oplossing je tijd en geld door je door het hele proces te begeleiden. Als je nieuwe interface eenmaal actief is, zijn onderhoud en monitoring net zo eenvoudig. Alles wat je nodig hebt, is beschikbaar in deze flexibele en gebruiksvriendelijke tool.

Functionaliteit

Naast de eerder genoemde voorbeelden, zijn er nog veel meer taken die je kunt doen met ConnectIT:

Importeer catalogi van leveranciers.

Exporteer product-, prijs- en voorraadgegevens voor retailers en andere zakenpartners.

Synchroniseer gegevens tussen Dynamics NAV / BC en systemen zoals je WMS- of TMS-systeem.

Periodiek importeren van informatie uit het HR- en salarissysteem.

Integreer e-commerceoplossingen met Microsoft Dynamics.

Inter-company: gegevens synchroniseren tussen bedrijven of databases.

Transporteer gegevens van standaard Dynamics naar een add-on-oplossing of een applicatie van derden.

Om dit soort taken uit te kunnen voeren, moet je je interfaces volledig kunnen aanpassen, en dat is precies wat je kunt doen met ConnectIT. Of je nu een eenvoudige CSV-export nodig hebt die met een paar klikken kan worden gemaakt, of complexe XML-bestanden, ConnectIT is de oplossing die de juiste resultaten oplevert.

Whitepaper ‘Waarom ERP-maatwerk eigenlijk schandalig is’

whitepaper waarom erp-maatwerk eigenlijk schandalig is

Neem contact met ons op

Wil je liever teruggebeld worden of digitaal je vraag stellen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.