Factuurverwerking

Wil jij een besparing aanbrengen op je financiële administratie? Start met digitale factuurverwerking! Door het gebruik van Blue 10, een app voor het digitaal verwerken van facturen, in combinatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central, stroomlijn je het administratieve werkproces en bespaar je op tijdrovende, handmatige handelingen.

Met Blue10 komen boekingsdocumenten (facturen, pakbonnen en bonnetjes) in één systeem samen en worden naadloos verwerkt in de financiële administratie. Facturen stuur je eenvoudig rond in je bedrijf voor de gewenste goedkeuring.

Blue10 automatiseert, controleert en geeft context in de administratieve processen van jouw bedrijf. Dat maakt Blue10 jouw ideale assistent op de financiële administratie. 

factuurverwerking blue 10
factuurverwerking blue ten

Functies

Facturen ontvangen

Alle boekingsdocumenten, zoals facturen en bonnetjes, komen in één systeem samen. Alle facturen komen binnen op één e-mailadres. Naast een e-mailadres kan je ook gebruik maken van de Blue10 App om papieren facturen en bonnetjes met je telefoon te scannen.

 

Herkennen en boeken van facturen

Blue10 herkent automatisch relevante gegevens van facturen en doet een boekingsvoorstel voor het direct verwerken van facturen in je financiële administratie.

 

Goedkeuren

Met Blue10 is het mogelijk om een factuur door één of meer medewerkers digitaal te laten controleren. Medewerkers kunnen facturen direct vergelijken met eerdere facturen van dezelfde leverancier, deze goedkeuren, opmerkingen plaatsen en bijlagen toevoegen aan de gescande factuur. Binnen de werkstroom van Blue10 is een scheiding van functies standaard ingericht. Per gebruiker kan je toegangsrechten toekennen waarmee alleen zij, toegang hebben tot de facturen die zij mogen behandelen. Deze rolverdeling in Blue10 zorgt er standaard voor dat een gebruiker die een factuur boekt, deze niet kan goedkeuren en omgekeerd.

 

Digitaal archief

Alle facturen zijn beschikbaar in een digitaal archief. Door het toepassen van één of meer filters vind je direct de factuur waar je naar op zoek bent.

Whitepaper ‘Waarom ERP-maatwerk eigenlijk schandalig is’

whitepaper waarom erp-maatwerk eigenlijk schandalig is

Neem contact met ons op

Wil je liever teruggebeld worden of digitaal je vraag stellen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.