E-commerce – Webshop

E-commerce - Webshop

Je hebt een webshop en merkt dat je tegen problemen aanloopt in de orderafhandeling. Problemen rondom de dubbele en handmatige registratie van artikelen, prijzen en facturatie. De behoefte groeit om de processen rond inkoop, logistiek, facturatie en het voorraadbeheer te professionaliseren en vooral geautomatiseerd te laten communiceren met je webshop. 

Wat heb je dan nodig? In ieder geval een prima webshop en goede back-end software voor de orderafhandeling, facturatie, de voorraadbeheer en de financiële administratie. Uiteraard moet de webshop en de software eenvoudig informatie met elkaar kunnen uitwisselen. Denk hierbij aan artikelinformatie, prijzen, bestellingen en de beschikbaarheid van artikelen.

e-commerce shopify webshop

E-commerce integreren met je ERP

Door te kiezen voor een totaaloplossing van Microsoft, Dynamics 365 Business Central, waarbij de koppeling voor uitwisseling van gegevens al bestaat in combinatie met een bewezen webshopplatform zoals Shopify, kun je problemen voorkomen. Met de connector Scaptify, integreer je Business Central met Shopify. Hiermee wordt de informatie-uitwisseling tussen de 2 systemen vereenvoudigt en is er een directe koppeling tussen de webshop en de back-end.

Een voorbeeld

Artikel-, prijs- en voorraadinformatie die je in je webshop wilt tonen wil je op één plek vastleggen, in dit geval Business Central. Om deze informatie dan geautomatiseerd naar je webshop te sturen gebruik je de connector Scaptify. Op deze manier heb je altijd inzicht in de beschikbaarheid van je voorraad en je financiële administratie wordt direct bijgewerkt.

‘E-commerce processen met het Microsoft 365-platform‘

Een gratis whitepaper over een goed geautomatiseerde samenhang tussen de webshop, de financiële administratie en de afhandeling van order- en logistieke processen.

Whitepaper ecommerce microsoft dynamics 365

One-stop-shop van DynamicsConsultants

Microsoft Dynamics 365 Business Central is dus eenvoudig te koppelen aan je Shopify webshop door middel van de connector Scaptify. Hiermee voorkom je dubbele data invoer, maak je minder fouten en verklein je de kans op vertragingen. Je behoudt het overzicht bespaart kostbare tijd en geld.

Meer weten over onze aanpak omtrent E-commerce? Op basis van kennis en ervaring bieden we een fixed price aanbod aan. Geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf. Wij stellen gezamenlijk een stappenplan op voor zowel de technische realisatie als de marketing waarmee toegewerkt wordt naar een shop waar jouw klanten graag gebruik van maken.

Neem contact met ons op

Wil je liever teruggebeld worden of digitaal je vraag stellen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.