Documenten

Documenten

Wil je je documenten toch iets anders opmaken dan de standaard binnen Microsoft Dynamics 365 Business Central? Dat kan met Advanced-Forms. Advanced-Forms is een flexibele oplossing voor outputbeheer, waarmee je gemakkelijk documenten zoals facturen, inkooporders, offertes en transportdocumenten, geautomatiseerd kunt creëren, verspreiden en archiveren.  

Voeg je branding of je logo’s toe aan al je correspondentie. Met Advanced-Forms kan je al je uitingen een professionele en persoonlijke look&feel geven. Of het nu gaat om een factuur, afleverbon of een ander document.

Met Advanced-Forms van Quadira kan je klantspecifieke en gepersonaliseerde e-mailteksten beheren en toevoegen. Maar ook e-mailbijlagen zoals algemene verkoopvoorwaarden kan je centraal op één plek opmaken en beheren.

Met Advanced-Form werk je efficiënter waardoor je tijd en geld bespaart. Het vermindert de kans op fouten en voldoet het aan zowel interne als externe eisen voor de verwerking van alle uitgaande zakelijke correspondentie. Advanced-Forms is een unieke oplossing voor het beheer van al je documenten.

Om verbinding te maken met de Microsoft Dynamics 365 Business Central of Dynamics NAV-omgeving zijn er standaard interfaces ontwikkelt door Quadira. Het koppelen van AdvancedForms aan bijvoorbeeld Business Central is dus heel eenvoudig.

documenten AdvancedForms
advancedforms documentopmaak

Functionaliteiten

Whitepaper – ‘Waarom ERP-maatwerk eigenlijk schandalig is’

Document opmaak met WYSIWYG Designer

Voeg tijdelijke promoties of gepersonaliseerde berichten toe

Voeg je huisstijl toe aan je uitgaande documenten

Pas het document aan in de taal van je keuze

Documenten automatisch afdrukken, verzenden en archiveren

Automatiseer je bedrijfsprocessen

Voeg automatisch extra documenten toe

Wil jij ook meer controle over je uitgaande documentenstroom in Microsoft Dynamics 365 Business Central? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Wil je liever teruggebeld worden of digitaal je vraag stellen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.