Document management en factuurverwerking

Hoe stroomlijn en automatiseer je elke stap van de dagelijkse documentafhandeling – van ontvangst en registratie van een document tot de goedkeuring en uiteindelijk het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief? De oplossing: document management

Stop met het handmatig typen van facturen en andere documenten! Wil je tijd besparen bij het afhandelen en goedkeuren van documenten? Met Document Capture van Continia kan dat.

Automatische gegevensregistratie

Pdf-files worden automatisch gedownload vanaf een vooraf ingesteld e-mailadres en verwerkt door OCR technologie- zonder enige tussenkomst van de gebruiker. Papieren documenten worden gescand door gebruik te maken van een desktop- of een netwerkscanner en volgen dezelfde stroom als pdf-files.

Het digitale archief in deze oplossing biedt vlotte toegang tot de geregistreerde documenten in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Je kunt de pdf-factuur bijvoorbeeld openen vanuit de geboekte factuurkaart of het grootboek.

Factuurverwerking en -beheer

Document Capture stroomlijnt het verwerken en beheren van inkoopfacturen met veel nieuwe functies zoals: automatische verkoper herkenning, documentoverzichten, binnenkomende registratie en veel meer. Door de 3-way match, kunnen facturen automatisch worden gekoppeld aan bestaande aankooporders of ontvangstbonnen, zowel goedgekeurd als geboekt wanneer het bedrag binnen de vastgestelde drempels valt.

Iedereen binnen je bedrijf heeft toegang heeft tot de goedkeuringsworkflow. Goedkeurders kunnen de originele factuur op hun scherm zien en accepteren, in de wacht zetten, of doorsturen naar een collega om te bekijken of goed te keuren. Er kunnen ook eenvoudig opmerkingen worden toegevoegd.

De voordelen

Efficiënte verwerking en registratie van documenten

Handmatige documentregistratie en -afhandeling wordt overbodig

Gearchiveerde documenten zijn snel en eenvoudig te vinden

Niet locatie-afhankelijk; externe medewerkers kunnen de documenten ook bekijken

document management

Whitepaper ‘Waarom ERP-maatwerk eigenlijk schandalig is’

whitepaper waarom erp-maatwerk eigenlijk schandalig is

Neem contact met ons op

Wil je liever teruggebeld worden of digitaal je vraag stellen? Gebruik dan ons contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.