Wat in 2011 begon als: ‘dat moet toch heel anders en veel makkelijker kunnen’, is inmiddels uitgegroeid tot SucceedIT, een volwassen Microsoft Dynamics-partner.

Onder de labels DynamicsConsultants, DynamicsOnline en EazyStock helpen wij dagelijks

vele mkb-bedrijven bij het optimaliseren en digitaliseren van hun bedrijfsprocessen.

Ons verhaal

1994 - Ervaring en ergernis in de IT-markt

Tijdens zijn vele audits bij PwC ziet Martin hoe beperkt en verkeerd Microsoft Dynamics vaak gebruikt wordt. Ook heeft de softwaremarkt een slechte naam opgebouwd. Dat moet toch anders kunnen?

leadn keep it simple
2011 - De start van SucceedIT

In januari 2011 besluit Martin een bedrijf te starten en kiest daarbij voor een persoonlijke, nuchtere en pragmatische benadering voor Microsoft Dynamics-vraagstukken. Een frisse, eerlijke en heldere aanpak staat voorop. Dit resulteert in de oprichting van SucceedIT B.V.

2012 - De aanpak van SucceedIT werkt

De aanpak spreekt bedrijven aan. Martin mag met zijn (toen nog) 2 medewerkers een belangrijke rol spelen bij de uitrol van Dynamics NAV naar 14 landen bij Verder Liquids te Vleuten.

EazyStock voorraadoptimalisatie - SucceedIT
2015 - Samenwerking aan met Syncron

SucceedIT wordt in 2013 vertegenwoordiger van EazyStock in de Benelux. Een geavanceerde oplossing voor voorraadoptimalisering voor het mkb.

SucceedIT huisstijl
2018 - De nieuwe huisstijl van SucceedIT

In 2018 wordt SucceedIT letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken: een nieuw logo en een verhuizing naar een nieuwe locatie in Amersfoort. ‘Clear Approach & Proven Solutions’ is de nieuwe slogan.

website DynamicsOnline
2018 - DynamicsOnline

Tegelijk met de lancering van Microsoft Dynamics 365 Business Central, lanceert SucceedIT het label DynamicsOnline. Snel en voordelig digitaliseren met slimme plug-and-play ERP-software van Microsoft. Daarnaast voert SucceedIT als een van de eersten Business Central cloud-implementaties in Nederland uit.

FD Gazelle Award SucceedIT
Najaar 2018 - FD Gazellen Award

Als een van de snelst groeiende bedrijven mag SucceedIT de eerste FD Gazellen Award in ontvangst nemen. SucceedIT staat zelfs in de top-20 van snelst groeiende ondernemingen.

Martin SucceedIT BV
2020 Focus

Er is een sterke focus op upgrades naar en implementaties van Microsoft Dynamics 365 Business Central en implementaties van Business Central Cloud. Pro-activiteit, heldere aanpak, persoonlijke benadering en gebruik van bewezen oplossingen zijn kernwaarden.

qbs partner of the year 2020
Partner of the Year

Op donderdag 22 april 2021 werden wij door QBS uitgeroepen tot Partner of the Year 2020!!! Een mooie erkenning dat onze aanpak werkt!

De toekomst

Wij zien een snelle verschuiving naar cloud-based software, aangevuld met apps en bewezen oplossingen.

Gebruikers gaan alleen betalen voor wat zij nodig hebben (pay-per-use) in plaats van dure licenties met langlopende contracten.

Duur en onbeheersbaar maatwerk gaat tot het verleden behoren. Gewoon meelopen met de nieuwste versies en functionaliteiten zonder gedoe.

Het Microsoft 365 platform gaat een steeds grotere rol spelen in het bedrijfsleven, Business Central is evenals Outlook, Excel, Word, Teams en de Power-suite onderdeel van dit wereldwijde cloud-platform.

Bedrijven moeten kunnen rekenen op een betrouwbare en kundige ICT-partner die verder kijkt dan vinkjes zetten en maatwerk bouwen.

Daarom gaan wij voor een open en innovatieve samenwerking met onze klanten.

Zo voegen wij waarde toe.