Partner voor Microsoft Dynamics 365 Business Central

info@succeedit.nl +31 (0)85 046 6060

Tijd voor een upgrade naar Business Central?

Ga voor een heldere aanpak. Fixed-price, geen risico’s en geen verrassingen achteraf.

upgrade naar van NAV naar Business Central

Upgrade van Dynamics NAV naar Business Central

Je wilt af van maatwerk, je wilt eenvoudig mee kunnen naar de volgende versies van Dynamics 365 Business Central. Daarnaast wil je gebruikmaken van de nieuwste technologie rond factuurherkenning, managementrapportages en apps. Een cloudoplossing van Microsoft waarmee je klaar bent voor de toekomst en ook nog kosten bespaart.

Misschien loop je inmiddels een of meerdere versies achter. Zorg dat een upgrade geen stress oplevert, maar de deur opent naar nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Wij helpen je daar graag bij. Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen of een upgrade mogelijk is en wat er nodig is om te upgraden, waarna we een fixed-price aanbod doen. Uiteraard kijken we ook direct naar het verbeterpotentieel en maken een businesscase.

.

Wat betekent een upgrade voor mijn bedrijf?

Een upgrade betekent dat je bij bent met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics 365 Business Central, de cloud-gebaseerde opvolger van Dynamics NAV. Het betekent dat je gebruik kunt maken van alle nieuwe functionaliteiten en van de integratie met Microsoft 365 en bijvoorbeeld PowerBI. Je stapt over op het betalen van een vast maandelijks bedrag waarin gebruik, onderhoud, upgrades, back-up en servergebruik standaard zijn opgenomen. Geen verrassingen en altijd bij met de nieuwste versie.

Neem afscheid van maatwerk en dure upgrades

Veel ondernemingen slaan een of meerdere versies over, waardoor het verschil tussen de bestaande functionaliteit van hun Dynamics-oplossing en de nieuwe release groot kan zijn. Er kan maatwerkfunctionaliteit zijn ontwikkeld die in de nieuwe release niet meer nodig is, omdat die functionaliteit inmiddels wordt ondersteund door Dynamics.

‘Overstappen van Dynamics NAV naar Business Central’

Hoe zit jhet met licenties, maatwerk, data en de keuze voor je IT-partner?

Lees het in ons whitepaper

whitepaper Overstappen naar Business Central
Martin Plaat, Directeur SucceedIT

Martin Plaat

Gratis upgrade analyse

“Je hebt als ondernemer behoefte aan een helder advies over hoe je een upgrade aanpakt. Een aanpak die de bedrijfsvoering verbetert en niet complexer maakt. Maak nu gebruik van deze uitgebreide analyse waarin wij jou persoonlijk adviseren over de beste upgrade roadmap en plan van aanpak voor jouw bedrijf.

Ook maken we, geheel vrijblijvend, een fixed price upgrade voorstel voor je. Zo weet je precies waar je aan toe bent bij een upgrade. Duidelijkheid over kosten, geen risico’s en geen verrassingen achteraf.”

Klantcases