Haal meer uit Dynamics 365 Business Central

Haal het maximale uit je Business Central oplossing. Fixed-price optimalisatie.

Optimalisatie dynamicsconsultants

Optimalisatie van Dynamics NAV en Business Central

Je wilt beter gebruikmaken van de mogelijkheden van de software en je streeft naar papierloos en ‘lean’ werken? Wij helpen je graag! Na een korte analyse kunnen wij exact bepalen wat er beter kan en hoe je meer uit je Microsoft Dynamics-omgeving haalt. Met hands-on verbeteringen, quick-wins en bewezen apps en software optimaliseren wij jouw processen.

Herken de signalen

optimalisatie herken de signalen

Er wordt veel op papier gedaan en er wordt onnodig veel gemaild

Excel lijkt soms belangrijker dan Dynamics

Facturen en betalingen worden nog steeds handmatig verwerkt

Er is onvoldoende grip op het bestelproces en de voorraadhoogte

Het maken van betrouwbare managementrapportages kost veel tijd

Het verkoopproces zoals verkoopkansen of offerte opvolging werkt niet lekker

De contact‑, leverancier‑ en artikelgegevens zijn vervuild

De productie en logistieke processen lopen niet lekker

Optimalisatie en bewezen oplossingen; wat leveren ze op?

Door gebruik te maken van de mogelijkheden die Microsoft Dynamics je te bieden heeft, werken medewerkers efficiënter en met meer plezier. Het levert je een flinke tijdsbesparing, minder fouten en een hogere klanttevredenheid op.

Wil je nog meer uit je systeem halen dan zijn er speciale apps op de markt. Deze apps zijn ontwikkeld door specialisten en sluiten naadloos aan op je Microsoft Dynamics 365 Business Central-omgeving. Deze apps zijn altijd up-to-date en worden bijgewerkt bij elke nieuwe release van Business Central. Er zijn mooie oplossingen voor:

Inzicht en rapportages

Veel bedrijven onderschatten de noodzaak van goede operationele rapportages. Vaak wordt nog gebruikgemaakt van traditionele ad-hoc Excel-rapporten en de bekende ‘lijstjes’. Deze worden ook nog eens periodiek achteraf verspreid. Het verzamelen van deze informatie kost veel tijd en deze informatie is onvoldoende volledig en betrouwbaar.

Met goede rapportages beschikken alle medewerkers over complete realtime informatie. Iedereen is dus altijd volledig geïnformeerd, wat resulteert in een betere dagelijkse bedrijfsvoering.

Business Central Power BI

Heldere managementinformatie met Dynamics 365 Business Central

Welke ontwikkelingen zien wij?

“Integratie en optimalisatie van processen worden steeds makkelijker dankzij de business-apps van Microsoft. De traditionele ERP-consultancy verdwijnt langzaamaan, wij kunnen klanten steeds beter helpen processen te stroomlijnen en papierloos te werken zonder programmeerwerk en complexe aanpassingen.”

Mark-Jan Hennink - SucceedIT

Mark-Jan Hennink, Consultant