Handels- en assemblagebedrijven

Probleemloos handelen vanuit één oplossing

De alles-in-één bedrijfsoplossing voor handels- en assemblagebedrijven

Probleemloos handelen vanuit Business Central

Je wilt topkwaliteit leveren aan je klanten zonder gedoe. Daarvoor moeten je bedrijfsprocessen perfect op elkaar zijn afgestemd. Met natuurlijk zo min mogelijk handmatige handelingen, om fouten te voorkomen en tijdverspilling bij dagelijkse werkzaamheden te minimaliseren.

Met Microsoft Dynamics, software voor de financiële administratie, inkoop, verkoop, assemblage en voorraadbeheer, kun je je bedrijfsprocessen optimaal op elkaar laten aansluiten. Je collega’s profiteren van de voordelen van een geïntegreerde oplossing, en voelen zich snel thuis in de software door de Microsoft look-and-feel.

Door de inzet van bewezen oplossingen voor goederenscanning en voorraadbeheer leveren wij toegevoegde waarde aan handels- en assemblagebedrijven die een volgende stap willen zetten in automatisering. Maak je bedrijf efficiënter en winstgevender!

Apps voor Dynamics Business Central

Kies voor bewezen business-apps die je makkelijk met Dynamics 365 Business Central laat samenwerken. Je zult versteld staan van hoeveel werk je je daarmee kunt besparen. Wees altijd bij met de laatste softwarerelease van Microsoft Dynamics 365 Business Central en de apps, zonder extra kosten.

Bewezen business-apps waarmee wij handels- en assemblagebedrijven optimaal ondersteunen:

Voorraadoptimalisatie

Goederen scanning

Digitalisatie van het facturatieproces

Document management

B2B en B2C-webshops

Berichtuitwisseling met logistiek dienstverleners, klanten en leveranciers

Whitepaper overstappen van dynamics NAV naar Business Central

Whitepaper

‘Overstappen van NAV naar Business Central

Een whitepaper boordevol tips en overwegingen voor de CEO en CFO. Hoe kom je tot een onderbouwde keuze voor een upgrade?

Welke ontwikkelingen zien wij?

“Handels- en assemblagebedrijven willen snel aan de slag met nieuwe software. Zij hebben behoefte aan meer inzicht in cijfers, willen grip op hun voorraad, en het orderproces – al dan niet vanuit een orderportaal of webshop – soepel laten verlopen. Business Central is een totaaloplossing en flexibel dankzij de business-apps. Processen worden snel vormgegeven zonder complexe aanpassingen.”

Arjan Huveneers - SucceedIT

Arjan Huveneers, Consultant

Onze klanten