Diensten en Projecten

Houd de controle over je projecten

Projectadministratie, urenschrijven, inzicht in projectresultaat en -planning voor dienstverleners in de ICT of consultancy.

Projecten in control

Je wilt zo min mogelijk werk besteden aan het afhandelen van uren, de facturatie en het aanmaken van projecten. Wel wil je goed inzicht in de voor- en nacalculatie en marges van projecten. Wellicht wil je meer grip op de opvolging van verkoopkansen en offertes? Termen als termijnfacturatie, meerwerk en onderhanden werk zorgen voor de nodige hoofdbrekers. Hoe kun je dat eenvoudig, snel en betaalbaar automatiseren?

DynamicsConsultants biedt een heldere en eenvoudige fixed-price aanpak waarbij gebruik wordt gemaakt van Microsoft 365 in combinatie met Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis. Zaken als onderhanden werk, termijnfacturatie, urenregistratie en voor- en nacalculatie op projecten zijn hierin standaard geregeld. DynamicsConsultants zorgt voor goede managementdashboards en handige apps waarmee de processen voor projectadministratie en facturatie van bijvoorbeeld maandelijkse abonnementen sterk worden vereenvoudigd.

Projectadministratie en projectresultaten

 

In Business Central zijn zaken al onderhandenwerk, meerwerk, termijnfacturatie standaard. Door gebruik te maken van project templates is het eenvoudig de basis voor nieuwe projecten neer te zetten. Het toewijzen van resources, tarieven, budgetten en in- en verkopen op projecten is beschikbaar in Business Central.

Een projectorganisatie wil inzicht in cijfers: wat hebben we begroot en wat is er daadwerkelijk besteed en gefactureerd. Er is een behoefte aan goede managementdashboards op je telefoon, tablet of laptop, die duidelijk en grafisch zijn weergegeven. Microsofts rapportagetool PowerBI is volledig geïntegreerd in Dynamics 365 Business Central. Standaard dashboards met informatie waarmee jij in control blijft. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, met PowerBI maak je in weinig tijd mooie rapportages.

dynamicsconsultants power bi
Whitepaper overstappen van dynamics NAV naar Business Central

Whitepaper

‘Overstappen van NAV naar Business Central’

Een whitepaper boordevol tips en overwegingen voor de CEO en CFO. Hoe kom je tot een onderbouwde keuze voor een upgrade?

Welke ontwikkelingen zien wij?

“Wij zijn zelf een projectorganisatie en gebruiken Business Central en PowerBI intensief. Als projectorganisatie moet je in control zijn over je projecten, niet achteraf maar gedurende iedere stap in je project. Goede projectdashboards en een financiële administratie die aansluit bij de specifieke aspecten van een projectadministratie.”

Marten Thors - SucceedIT

Marten Thors, Consultant

Onze klanten

Laatste blog berichten